Thursday, July 31, 2008

Še nekaj slik :)

Evo malo slik, da ne bo sam tekst :)To so se pupe uštimale, ker smo imeli ples. Pač vsak se je lahko oblekel po različnem obdobju.. največ je bilo "otrok cvetja" :)

Evo, to sem pej z Lauren :) Kolk je ta šjora faca :) Jo mam prou rada :) Tu smo se pripravljali na večerne aktivnosti - Ukradi šunko (ime igre) :)
(moja majčka je nova - kupljena v TJMAXX :) )

Jz sem se tu pripravljala, da grem ven, ker je bil moj Night Off, te 2 sta pa ble tako uštimane, ker so pri večernih aktivnostih imeli misijo - uštimaj counselorja :)
(Vse, kar je na meni, je tudi iz USA :) )

Evo nas lokostrelca.. v bistvu znam streljat samo jaz :) Uni na desni je taka faca, da je ni večje :)
(Kapca od FILA tudi nova :) $5)

Iz lokostrelskega strelišča pogled proti igriščem in veliki beli hiši.


2 pupiki pri lokostrelstvu :)


V tej bajtici imamo aktivnost ART.

Pogled iz placa, kjer je zastava, v smeri proti strelišču.


Na koncu poti je tako svetlo ne :) JA ja, tisto tam je morje :) Ta hiša na desni strani je jedilnica, nasproti jedilnice je pa moja kučica ;) haha :) A sem blizu morja ha :)
Evo SLOVENSKO ZASTAVO! Cel teden lepo plapola :)

Lahko bi šla poslikat še druge predele kampa.. Teniška igrišča, igrišča za košarko, plaža, bazen,... MA recimo, da se bom potrudla en dan pa še to šla poslikat ;) Samo za vas ;)

Wednesday, July 30, 2008

Mission Impossible

Wi-fi ne dela, tako da pišem v wordu in bom enkrat, ko bo delalo, naredila KUPI PAŠTO (copy paste)

(melodija, kot v filmu mission impossible)

Ja ja, ni za verjet, ampak je glih tako. Zakaj?? Ja, a si predstavljate dejstvo, da obstajajo ljudje v Ameriki, ki govorijo slabše angleško kot jaz in so dalj časa kot jaz v usa .. no ok, jaz sem itak talent hahaha :)Ampak…. Hard, začela sem govorit italijansko in špansko kar znam, da bi lahko človek bolje razumel. Še malo in se bom naučila portugalsko. Ja ja.. cela reč res. Še dobro, da je bil za en čas zraven še bratranc od Marcosa, da smo se vsaj za nekaj časa 100% razumeli, kar čemo povedat. Joj.. skoraj bi pozabla. Sem dobila pohvalo od Američana in to ne iz kampa, da govorim ful dobro. Hahah .. evo mene here I am :)
Ma res.. neki malega razumem portugalsko :) Še dobro, da znam italijansko in kako besedo iz španščine.. ker je res težko razložit nekomu nekaj, če še sam nisi glih superca v tistem jeziku. :) Takih debat res ne bom pozabla nikoli hahah :) Bodo vedno ostale nel mi corason para sempre (tako se reče, kako se napiše, pa nimam pojma.. zaenkrat komaj govorim portugalsko, ne znam še pisat haha :) )

Ful bi rada vidla v živo eno tistih batle raperjev, kot je v filmu 8 mile. Se bom pozanimala, če je kej kaj tazga tu naokoli, ker če je, bom naredila vse, podkupla cel kamp, da bom lahko šla :)

Že šibam it napisat sms… :)

Sunday, July 27, 2008

Če ne veš KAKO IN KAJ

Če ste v situaciji, za katero se vam ne sanja, kaj bi bilo bolje narediti oz nenarediti ali se odločiti, pojdite daleč stran od "kraja dogodka" (jaz sem kar Evropo zapustila, da je bolj gvišno :) )in vse bo postalo jasno. :) Am.. sam mogoče se boste vrnili domov z novo situacijo :) Torej še z dodatnim vprašanjem :) tako da jaz ne prevzemam odgovornosti za vas ;)

Baje budisti pravijo, da če želiš spoznati oz rešiti problem, se moreš od tega oddaljiti.. (ja ja, Irena mi je to povedala, sedaj se spomnem) .. in še res je :)

Sunday, july 27 2008

Danes je moja night off in.. sem na računalniku. Zunaj pada dež, jaz pa polsušam muziko, gledam videospote, pišem mejle, itd. Tako da.. nič posebnega ni danes za moj fraj večer. Vsake toliko paše tudi bit na internetu, pa pisat in se sproščat :) Pa za čudo razumem kar precej komadov ed Emenem-a, kar je zame celi čudež :) Haha, mogoče se je pa začelo poznat, da sem 1 mesec med američani :)

Ta plac tu me je očaral. Cape Cod je res en fantastičen kraj z enkratno plažo. Sploh pa ljudje se bolj sproščeni kot pri nas.. Pomojem bom to v Slo kar pogrešala. Bomo vidli, če bom lahko sploh spet normalno funkcionirala pri nas :) hahah :) Sej če ne se bom pa kar v USA preselila :)

Ne ne, ne se bat, bom prišla nazaj ;)


Ma si predstavljate komunikacojo med mano in Brazilcem, ki zna angleško malo slabše kot jaz :) To se je za se smejat, preden se kaj zmeniva :) Jaz se kar smejim, ko se spomnem njegovih odgovorov na moja vprašanja. Sej, verjetno sem jz malo nejasna, ko vprašam, malo pa tudi uni ne razume glih :) Tako da je glih prava kombinacija. Da naštejem par takih vprašanj in odgovoro :) (jaz sprašujem)

V: "How are you?"
O: "26"
(a si predstavljate, kako sem pogeldala.. una moja obrva, ki gre gor :) )

V: "When will you start to work tomorrow?"
O: "I will go to Hyannis and then to Chad."
(spet moja obrv navzgor.)

Sedaj pa jaz odgovarjam. Pod vprašanje bom napisala, kar sem razumela, potem pa obrazložitev, kaj je bilo v resnici vprašanje. ;)
V: "Do you want go?"
O: "Do you realy want to go???!!!"
(vprašanje se je glasilo: Do you wanna a gum.. no sej pol sem dobila čingumija in nisem še šla domov :) )

:) hahah :)
mi gre kar na smeh, ko se spomnem. :)

Marko, to je še boljše kot una fora s KAKTUSOM :) Se spomneš? :)

Friday, July 25, 2008

Nagradno vprašanje: KAKO JE IME TIPU NA TEH SLIKAH?

Tisti, ki spremljate blog, bi morali ugotoviti, kdo je to :)



Thursday, July 24, 2008

Nantucket island

To je slikica na Hyannis iz trajekta. Hiša, ki je skrajno desno (z nekimi stebri), je rezidenca družine Kennedy. Ja ja, a imate sedaj boljšo predstavo, kje jaž živim :)

To je pa najbolj znamenita točka na otoku Nantucket. Vsi slikajo ta svetilnik in zato sem ga tudi jaz ;)



Tudi jest je treba, da se vzdržuje linije :)

Ta druga "barka" je moja :) A gre kdo z mano eno furo???? :)

Na barki na poti nazaj v Hyannis.

Če bi vedla, da se na tem otoku samo dela shooping, bi ne šla.. ma ja, smo nabavli še eno majco, pa je blo :)

Večerne aktivnosti

Vsak večer pončnemo nekaj. Otroci morejo vedno nekaj početi, aktivno ali manj aktivno.. v bsitvu, ne počivajo skoraj nikoli, tako da bomo konec poletja vsi na koncu z baterijami.

Za spremembo smo ta dan jedli :) Tako kot v filmih, ko so otroci v kampu, ko nad ognjem pogrevajo tiste bele valjčke :) In končno vem, kaj je tisto :) MARSHMALLOW (recimo, da se tako napiše) :) marička, bom ratala še prava Američanka počasi :) hahah

Izlet: WaterWizz & Barnstable Country Fair

Evo, pa smo šli se zabavat (seveda z mularijo) v water wizz :) Tobogani :) jeeeeee :) Fuls em se zabavala, sam nisem nič slikala, ker smo ruzake pustili kar tam, nevarovane. Tako da.. ni ni slik :| Ma doro, boste preživeli tudi brez slik :) V glavnem,s em se ful zabavala in šla tudi na en "strašen" tobogan, ki je sam za ta korajžnje :) Pa še nič nisem zjala :)


Ja, na krasu imamo ograjo iz kamnov, tu pa iz lesa :) hahaha :)
Tu je pa še FAIR :) waaa.. ful je bilo lepše kot pa tu na sliki :) Ful tako, kot v filmih itak :) kako pa če bit drugače, če pa sem v Ameriki :) haha :)

Ok, da ne boste pozabili, kako izgledam: Jaz, "Kejtrin" in Stacy
To je blo pa super :) Sem tudi posnela s fotoaparatom, sam prej ku mi zlouda sem na blog, bo prej vikend, tako da bodo zaenkrat samo slike :) V bistvu so majstri delali tudi "salto" z motokrosom .. ful je blo doro :) ČEsa vse ne doživim tu :) A mi je kdo fovš??? :) hahahah :)
Ta more more vedno nabavit, kar se ji zazdi :) Zoe je itak nora :) ampak faca na 100% :)

Ne da se mi veliko pisat, tako da bo samo to od tega dneva :)

Sunday, July 20, 2008

Day Off, 20thJuly 2008

Ky se je odločila, da si vzame nekaj dni fraj in da zapusti kamp.. še vedno ni odločena za 100%, kaj naj naredi.. ma že ker je fraj in že ker sem jz itak ful pametna in zanimiva oseba, sva se mi2 zmenili, da se vidiva pri The Cobies in tako sva šli proti Provincetown. Vmes sva se ustavili v prodajalni in ker je vsem zanimiv moj naglas, me je prodajalka vprašala iz kje sem.. in na moje presenečenje.. priletna ženska je vedela, kje so države po Evropi in vedela je, da je Ljubljana glavno mesto Slovenije :) Si predstavljate.. kar nekje sredi Massachusetts-a sem nasla osebo, ki je vedla, kje je Slovenija in ne samo to.. bila je pri nas :) Folk v Evropi ne ve, kje je Slovenija :)
NA poti sva se itak smejali. Ona je res ful zanimiva oseba in je prišla pred 30 leti na Cape Cod. stara je bila toliko, kot jaz sedaj.. Torej, sedaj je 56. Pa ful vitalna. To je ena izmed njenih 2čivav :) Ime ji je Little Pill, kar pomeni Pain in the ass :) hahah :) krio ime za ljubljenčka :) .. ta mala je čist nora, pa me je skoz hotla lizat po nosku :) Zanimivo je bilo, da me je takoj za tem poklicat tisti znameniti Marcos :) in rekel, da me lahko pride iskat ob 14h :) JA itak, zdej bom jz avaliable takrat, ko se bo nekdo spomnil :) Jz sem lepo naprej uživala v Provincetown.. ampak je pa ful ustrajal, da bi se videla :) mogoče, zvečer :)
Kdo si ti tipi, ne bom posebej razlagala :) Bom samo to napisala.. meni je najbolj všeč tisti, ki je najbolj stran od mene :)
Pogled iz avta.. ja tu morem nekaj napisat.. si predstavljate falšo od fruca ... je malo bolj široka kot običajna flaška vode.. no jaz imam še širšo.. in ja itak.. kaj se je telo drugega zgodit kot to, da sem se večkrat polila, ker je sem pač glih kakrat želela pit, ko je Ky pospešila :) hahaha :) tako da ja.. sem bila večkrat mokra :)
Ky, plaža in Atlantski ocean
Tu je pa bila ena razgledna točka in tam tista plaža naj bi bila najboljižja točka Evropi :) In kaj sem jaz tu videla :) Ne boste verjeli. Videla sem kita, ki šprica vodo :) Tu je bil en par iz Connecticut-a in sta mi posodila daljnogled :) hihih :) tako da sem kita videla še bolj od blizu. Ja ja dragi moji, to se dogaja meni in še VEČ :)
Spet Provincetown (Pelligrine monument)

Da ne pozabim napisat.. ta Provincetown je mesto gejev.. kar pomeni, da srečaš 2 fanta, ki se držita za roko, pa punce itd.. ko sva šel s Ky na plažo, so naju gledali, kot bi bili en čudn par - kao starejša s ful mlajšo :) hahah :)

No.. ko sem prišla v kamp, sem si text-ala z ostalimi kolegicami.. in res, telefonček pomaga :) haha :) in tako smo šli po nanavi in na plažo.. na kar je poklical Marko s S-jem :) in ker je bilo tako pozno že, meni ni bilo v interesu se dobit z njim, je rekel, da mogoče pride zjutraj do kampa, ker imam CNA (counselour not assignt) me prou zanima, če se mu bo dalo zjutrja prit :) Bomo vidli :)

Na plaži pa je blo itak kul. Pol so se nam pridružili še ostali in je blo res OK. Tu psotaja vedno boljše in vedno bolj razmišlaj o tem, da bi šeprišla sem. Mogoče gremo konec tedna densat v uni klub :) jaaaaa.. upam, da res, ker je blo res kul :) Da grem spet v videospot. :)

JP... če sem pa kaj pozabila napisat, bom pa dopisala ;)

Jutri oz danes imamo izlet v vodni park :) In recimo, da bom dopoldan imela obisk :) Bomo videli ;)

Funny day, 19th July 2008

Evo, tako izgleda, ko komu pišem mejl oz ko update-jam mejl :)

To smo ap pri mod ART


Nekaj izmed otrok, s katerimi smo izdelovali lovilec sanj. Fantek ob meni je tisti, ki me je osvajal z italijanskimi romantičnimi pesmimi :) A ni luškan :) Sam škoda, ker iam tistih 13 let manj kot jaz :)

Slip & Slide
To ap mi počnemo namesto drugih aktivnosti (v mojem primeru lokostrelstvo), ko je res hudo TOPLO! Tisti z majico 50 je uni, ki me stalno sprašuje, katera številka sem pa kdaj bova imela night off. :) No sej.. s koncem prihajajočega tedna bom izvedela, zakaj tako sprašuje o moji številki, ker bomo imeli night off skupaj :)

To sem počela kar 2 uri :) hahah :) Sej, če ne, ne bi bila jaz :) In ker nisem imela na sebi kopalk, sem to počela kar v konotjerci in kratkih hlačah :) I HAD SO MUCH FUN. ŠE nikoli se nisem imela toliko dni tako fajn, kot se imam tu.. :)

Moje

Evo, moj dream catcher :)
Za tiste, ki ste taka polomija kot jaz v angleščini, naj vam razložim, da je to certifikat rojstva mojega Kiki-ja.. če še vedno ne veste, kdo je Kiki, poglejte prejšnjo objavo, ker ne mislim še nekrat razlagat ;)
Tu smo pa od zgoraj: Robin, Mei (counselour), Kiki, Lauren (counselour), me in Holly