Wednesday, October 29, 2008

Barcelona

Yeah guys, I´m in Barcelona right now.
And.. I don´t have my laptop with me that´s why I don´t write as much and put pictures on.. I will do it, when I will be back home.

And.. why lesbians flirt with me and boys don´t??????? DAMN! I´m not a lesbian!
Despite that.... I´M HAVING FUN!

Tuesday, October 14, 2008

The view from my balcony (Nova Gorica)




Sesanje..Koga ali česa?

Mislim, ma če jz nisem talent, pol ne vem, kdo je. :) In Ana pridna in oh in sploh delavna in urejena (no, ta zadnje se trudim po svojih najboljših močeh) :) se je danes spravla v čistko stanovanja in.. Sesamo in sesamo in ja.... jah, ta sesalc.. kaj čem, na mesto praha, sem posesala še trak za lase in ngavico :| hahahha :) Sama sebi sem se smejala :) In pametna jaz, najprej odprem vrečko in ugotovim, da bo več škode kot koristi, tako da sem preizkusila svoje sposobnosti z dvema čopičema. :) In sej, je kar šlo.. ampak dogodivščin s sesalcem še ni bilo konec ;)


Namreč sesam naprej z novim navkom: Vedno najprej dej v koš vse nogavice, ki so na tleh in šele nato sesaj. In jaz vsa nasmejana še od prej se premaknem in dodam uni tulc gor, da bom sesala kako pajčevino in malo preveče sem se premaknila in.. kr... skoraj zvrnila lončnico in hkrati, ko sem jo lovila je v cev sesalca zašla še zavesa :) V tistem trenutku nisem več vedela, kaj naj rešujem.. lončnico ali zaveso?? :) hahah :) ODločila sem se za lončnico in potem je šlo vse lepo po maslu oziroma po prahu :) hahaha :)

Skratka, navk zgodbe je: Najprej vse v pranje, šele nato sesaj ;)

Sunday, October 5, 2008

Poroka, ampak ne moja ;)

Anita in Matej (Ico), sta se poročila 4.10.08. In.. :) Zanimiva poroka :) Neobičajna :) z neobičajnimi podrobnostmi, ki so jo naredile neobičajno.

Posadka s pričami

No, sej vsi veste, kdo je to :) in Ana ne bi bila Ana, če se ne bi slikala na način Make it by yourself :)

Kaj neki tu študiram.... ???? Sigurno tuhtam kak vic, ki sem ga slišala prejšnji teden :) hahah :)



TRadicionalno rezanje kravate.

Ma ku sem se polenila.. ploh se mi ne da ne vem kolk več pisat... Aja.. to morem napisat.. A veste, kateri ples je bil otvoritveni?? :) RAČKE :)

Friday, October 3, 2008

Jesolo (Venezia)

In končno, po ne vem kolikih leti sem se odpravla obiskat Andreota. Bilo je dneva 27.9.08. Ja ja.. Ana se je odpravla na pot z avtom, kjer še ni bila :) Ma si mislite :)


Aaaaa.. kolk se mi ne da pisat za 1 teden nazaj. Ja, ni kaj, se bom mogla bolj potrudit pa sproti kaj napisat, sicer gre mimo in... se nič ne napiše, niti tistega ta zabavnega :)


Evo. To je Andrea. Ta dan sem ga prou zafrkavala :) Sej.. uštimal se je kot pravi taljan :) haha :) roza majčka na modro polo majčko :) Ma sej je faca :) In.. tip zna 5 jezikov :) Sej, on je izjema, ki potrjuje pravilo, da italijani ne znajo jezikov. ;)
Tisti zajček je tam skakal po kampu in.. ko smo se približevali, se kar ni ustrašil.. Sej je videt ne :)


Pirati (pomojem kar iz Benetk.. ma ko bi tam gori bil vsaj Johnny Deep :)

In.. nisem bila ravno v Benetkah ta dan, ma sem jih od daleč nekako videla :) Evo, to je približan pogled na Benetke :)


Za konec naj povem še eno zgodbico, sicer Ana ne bi bila Ana.. :) Ko sem se vozila že proti domu, sem falila izhod na avtcesti :| Ma si mislite??? Pridem brezhibno tja in potem, ko mam za prit do Slovenije, falim izhod???!!!! :) Ja ben, če ne pa ne bi bilo zanimivo :)