Tuesday, March 31, 2009

?????

A sploh še kdo spremlja moj blog?


... ka imam občutek, da ga pišem sam zato, da kdaj pogledam kako svojo sliko.. :)

Saturday, March 28, 2009

Po Ljubljani, petek, 27.3.09

Čevlji


Moji novi čevlji :)

Friday, March 27, 2009

Ljubljana in red bull

Hm... da se mi slučajno ne bi zgodilo, da bi bila zaspana za volanom in tako sem najprej okrog 17h popila 1. pločevinko te zverinice, potem čez par urc drugo in v avtu za nazaj 2. .. sedaj pa.. ura je 2.30 (domov sem pa prisla okrog 1h..) .. no sedaj imam pa tak filing v želodcu, kot bi nevem kolk alkohola spila.. kar neki.. potemtakem tisti drink ni glih tko nedolžen..

Srečala sem se z Majo, potem z Gregotom in nazadnje še s Primožem, bivšim sosedom iz študenta.. Ej ljudje, z Majo sva si kupli šwlne (prevod: čevlje).. itak vska svoje.. ma moji so prou odpičeni :)
Se bom potrudila in poslikala in objavila ;) Waaa!!! Kolk so mi dori!!! :)

Thursday, March 26, 2009

Šola...

Oh ja.. v tem tednu so neke čudne energije v zraku.. ne vem, ali je to samo na področju naše šole ali kaj.. V glavnem, nisem edina, ki bolj teži. Vem vsaj še za Metko, ki je tudi bolj zatežena, predvsem prve dva dni tedna.. Ja.. Včeraj sem tko natežila moj razred.. kaj čem.. v zbornici me skoz neki oblegajo, da kaj moji otroci počnejo, ja MOJI! Včasih mam filing, kot da je vseh 23 mojih. JAo, si ne predstavljam jih imet toliko doma.
Ne vem, zakaj kar enostavno neham težit.. no sej, tko na hard je bilo samo ta teden,.. sam pole se vsaj zavedajo, da mi gre zelo na živce, da se pri drugih učiteljicah tako obnašajo..
In še nečesa ne štekam.. zakaj enostavno ne neham se toliko "ukvarjat" z njimi??!! Lahko bi bila kot tiste gospe iz razredne stopnjo, ko jih itak boli, kaj otroci počnejo, ko zazvoni zvonec zadnje ure in še bolj jin nič ne briga, ker itak jih naslednje šolsko leto "oddajo" naprej. Naslednje leto me itak ne bo na šoli, tako da lahko bi res tako razmišljala.. a ne morem..
No, vsaj ne bom iemla slabe vesti, da mi je bilo vseeno zanje.

O, pomojem se bo po šoli raznesla novica, da sem noseča.. Lažna novica seveda. Zakaj? Pedagoginja me je vprašala, če je opis za izbirne predmete ok (namreč, začeli ga bodo dajatai učencem, da se vpišejo za prihodnje leto).. in ko me je to spraševala, je na uho vlekla ena naša učitlca.. in jz sem rekla tej pedagoginji.. "Meni se zdi opis ok, ma mene itak ne bo naslednje leto.. sem že govorila z ravnateljico.. če gre vse v redu seveda.." No in je bilo prav videt, kako je una skušala slišat še kako podrobnost. Sam potem sem pedagoginji namignila, da ne maram tega še razglašat.. in pomojem, ja, pomojem da je že kaka govorica, da sem noseča :) Lahjko bi jim malo pomagala in prišla v uni moji dolgi obleki iz jeansa :) hahaha :) Če si tisto dam, se primem za hrbet (trebuh itak imam :) ) in rečem, da mi vsake toliko dela slabo.. pomojem :) hahahah :)

No, sedaj pa grem in vsem želim lep lep lep dan polen sončka.. meni sveti direkt v glavo..

Aja.. meni ne dela WI-FI... :-| Vse, kar dela je modem in še za to imam en kratek kabel.. tako da, ko želim bit na netu, sedim na tleh v sobi, naslonjena na zid s pogledom direkt v balkonska vrata.. ma sej ej zanimivo.. vsaj nisem dosti časa na internetu, ker se mi res ne da tu sedet.. čepraj je zanimivo in komot :)
Sedaj pa res grem

Monday, March 23, 2009

Vertigo 20.3.09 (petek)

Ola, to je pej že 2. petek zaporedoma, da jaz grem ven. Halo :) Sej bom ratala spet srednješolka oz študentka :) Prejšnji teden sem bila zunaj v Lj z Majo in še s parimi drugimi (Majini kolegi), ta petek pa Jakobo in njenimi kolegicami v Ajdovščini v Vertigotu.. in .. aaaa :) Kolk smo na Gigita plesali :)

5 bab pika kom


z Jakobo


Mitja.. to je sodelavec od Markota. In v tisti klapi, s katero je bil ta, so imeli dress code.. ni za verjet.. vsi tipi so bili s črtastimi srajcami :D


aaa... puhno... :)

Wednesday, March 18, 2009

DIPLOMA

AAAAA!!!! Še ena članica druščine norih matematikov in računalničarjev je diplomirala!!!!

MaRjEtKa!!! ČeStItKe!!!

Srečanje primork

Evo, pa smo se dobile primorke.. no, ne vse.. tiste ta priseljene in tiste ta odseljene ni bilo.. Dobile smo se jaz, Jasmina, Petra, Mateja in bodoča študentka pefa, Manca :)

Joj, Petra, a imaš ti mojo ladjico? Sej veš katero? Srvetka nisem vzela, ker sem bila edina, ki pol nisem več imela :(
:)


Živel TROJNI PAKT po žensko :)
(interna fora ;) )

Monday, March 16, 2009

Board-anje

Ela Ela!
V nedeljo sem bila z Jakobo in njenim tatom na Kaninu in.. jeeee :) Sicer me danes vse boli, ampak .. jeeeee :) Delam ovinke :)

Tuesday, March 10, 2009

Srečanje

Izgleda, da se bomo dobili in.. ne vsi.. pač samo te, ki smo blizu druga drugi. Kar tako, med tednom.

Komaj čakam :)

Monday, March 9, 2009

Čudni so ti ljudje čez lužo

Hja... najprej o Španiji part 4.. ne da se mi pisat toliko za nazaj, zato bo tisti post ostal kar prazen. Vidim, da če nimam računalnika s sabo, nima veze, da kej preveč flikam na blog. Tako nastane samo ena stvar, ki jo lahko poimenujem.. KAR NEKI, stvar, ki nima ne glave ne repa.

Ok, pa pojdimo k temu, zakaj so čudni.. No, kot marsikdo ve, se po skypu večrkat pogovarjam z nekom iz une strani sveta in kaj včeraj ugovotim.. da so oni že obrnili uro naprej, med tem ko jo bomo mi komaj enkrat konec meseca??!! Hm.. Še dobro, da je zemlja tako majhna in da naj bi za določene stvari, vsaj kar se koledarja tiče in s tem tudi ur itd, bili ENOTNI. Običajni imamo mi z NYC 6 ur časovne razklike.. sedaj pa je ta razlika le za 5 ur. Ma ku da ni zadosti, da imajo milje, čevlje, jarde, za težo imajo itak svoje fore.. na zdej, tudi za čas morejo bit malo ven iz "premice".