Saturday, June 27, 2009

USA

Evo.. in končno sem se prijavila na sestanek za pridobitev podaljšane turistične vise. Hm.. pozno a ne.. ja vem, sam sem čakala na gospo šefico iz šole, da mi napiše en pairček, ki naj bi mi pomagal dobit to reč za 6 mesecev.

Držte pesti, da jo dobim ;)

Friday, June 26, 2009

In končno na Vršič :)

In skoraj da ni za verjet, ma smo se spravli it na Vršič, že ka govorimo, da gremo že tistih vsaj 3 leta.

In Ana je stala na snegu ;)

Točno tam na tistem snegu ;)





In na koncu še Kranjska Gora.. ma kej ka je začel padat dež. Na kar se Ana odloči, da bi lahko predlagala obisk Hervisa v Lj, že ka sem imela namen it v ponedeljek pogledat za nove tekaške copate in res.. vozimo se in vozimo in dež kar lije in lije, na kar nehajo delat brisalci na sprednji šipi :-\ jao jao jao.. ma je začelo delat, tko da je blo vse ok. In tudi v hervisu ;) Tako da sem sedaj opremljena z novimi copati ;) No, upejmo, da bodo ok.

Acquasplash 25 junij 09

Ja, morali bit it v vodni park v Lignano, ma je bilo bolj slabo vreme, zato smo malo spremenili plane. In sicer.. najprej smo se okrepčali s čvapi in potem šli na bowling.


Hm.. na začetku sem dajala sam nule :-| Ma v tolažbo mi je lahko to, da je Marko bil še slabši za kako piko :) haha :) ma ja ja, on ima vedno tisti izgovor, da je imel mononukleozo. Pomojem bo uporabljal ta izgovor še čez 5 let :)
MA da ne boste mislili.. v drugi rundi sem se popravila in sem bila prava beštja ;) In sem kar lepo vodla ;) Marko je pa še kar naprej lahko uporabljal svoj znameniti razlog, zakaj ni tako dober ;) JA ja, je že ok, sej štekam Markec, da ne znaš igrat :)


In potem, smo dobili fenomenalno idejo, da bi šli malo avtke stestirat na autoškontro. Ko smo mi končali se furat, je postala tista ploščad spet tko prazna, kot je bila pred našim prihodom.



... In potem na koncu smo šli v Portorož, kjer je bil koncert od Mercury bend. Ma dej,.. ful so dori.. pojejo komade od Queenov in pevec, če ne bi blo za tistih 20 kg preveč, bi bil cel Freddy ;) Glas ima pa fuuuul podoben.


Aja, to pej morem napisat... To je bil en italijanski bend in oni lepo po zadnje komadu We will rock you dajo gor italijansko himno?! HALO?!? na naš praznik ti oni dajo himno? Ma tudi če ne bi bilo praznika.. ma kaj ma veze italijanska himna???!!!! Ma prou TULJANI!


No, bom dala zraven video, če rata ;)

Friday, June 19, 2009

Slap Kozjak... ma ku je doro tam

Ene slike so ratale prow lepe ;) Ene sem jaz naredila, ene pej Matej. Ma sej je videt, kdo je slikal a. :)





















Ecccccola!!!! La mitica Marlen!!! ups.. Marjen :)

Le donne delle pulizie :)

Wednesday, June 17, 2009

Srečanje Primork

Evo, pa smo se dobile in preživele nekaj časa ob limonadi in vodi ob Soči v Gorici :) Bravo mi!!! :) V torek pa sledi ponovno srečanje in.. Petra.. a čmo kak jumbo plakat naredit :) ?

Mateja, bi lahko večkrat naredile solato, kaj praviš? :)

Tuesday, June 16, 2009

Evo nekaj slik ;)

Evo, pa so dospele slikce po mejlu :) Sicer ene so motne, ma ben, smo štekali naslednjič bom jaz imela fotoaparat v orkah in tako bo tudi več slik.. Janček, ti že veš ne, kako sem jz aktivna lahko pri slikanju, je tako :)






Wednesday, June 10, 2009

Jana je tu

Hey Hey Hey!

Jana je prišla že prejšnji četrtek, torej je tu že 1 teden in bo tu do sobote. Slike se tudi že nabirajo, ma večinoma na fotoaparatu od Jane in.. pismo.. nimamo kabla tu, niti grafična ne gre v mojga prenosnika.. ti šment šmentast! Tako da.. bo najprej tekst in ko mi bo dostavila še slike, na bilo kateri način (možno, da mi bo cd poslala preko goloba iz Španije v Slovenijo), bom potem še kako sliko objavila.

V glavnem, včeraj sem bila v šopingu z njo in.. jeee :) Imam nove kose :) waaa!!! ma jaz prav rabim eno tako, kot je Jana, da gre z mano kupavat cunje.

Da na kratko malo napiše,kaj se je v tem tednu dogajalo. V petek smo imele velike plane, da bova šle ven, vse pa, kar smo naredile je to, da je Jana prišla k meni in.. debatirale, debatirale, debatirale in... zaspale... ja, nič žura. V soboto sva se potem dobili tudi tako, za it ven in da ne povem, koliko časa sva testirali cunje, kaj bova oblekli.. aaa.... in dogovorjene smo bile za it v Lj, na koncu sva pa pristali v Kromberku pri merkator centru pri Gorici. In končno se psravimo ven.. aja.. to morme prou napisat. Jaz sem si dala pete.. ja ja :) Ana si je dala pete :) in to une čevlje, ki sem jih enrkat objavila na blogu https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnJ5Y6n8ADAReKcK0NBu4E7yB9qz5_h9tWIyAnmVA4fvIx6yG6di_LsyscTjwJFEkljdcpIIr7S8Lp4EcX8eSoYnKb7fN58e33oS96v68sq-QzlkLtnsZmlztpaOLiIFPW8_s0NteybW2D/s1600-h/copy_IMG_4907.jpg
In plesale puhno puhno :) Ma kaj ko se je odprla luč tam že ob 4h... ma smos e odločile, da gremo nadaljevat "žurat" k meni domov :) In tako smo bile budne dolgo v noč do jutra ;)

Potem sva en dan bili v Sistjani, pa sprehodi.. um.. a res? Se ne spomne sprehoda, ma ben.. kar se spomnem je pogovor, pogovor, pogovor :) No, očitno je res to, da morem pisat sproti :)

Komaj čakam, da dobim slike :)

Friday, June 5, 2009

Ko si nečesa zares želiš, stremi vse stvarsto k temu, da bi se ti sanje uresničile

Moč je v tem, da se ob padcu poberemo.
Rešitev ni v tem, da se skušamo izogniti preprekam na cesti. Bistu je v premagovanju le teh. Padec za padcem, spodrsljaj za spodrsljajem... čez čas, ko naletimo na oviro, ne pademo več, ampak se ob njo le še spotaknemo ter nadaljujemo pot. To nas dela velike, močne,... Z vsako premagano oviro smo za malenkost močnejši, mogoče veliko močnejši, kot po prej.

Ko se v sebi odločiš, da se boš po padcu pobral in šel naprej, to opazi tudi okolica in od nje začneš dobivat spodbude. Kakršnekoli.
Praktičen primer se je dogodil danes. Po malem solinarstvu (nekateri že veste, kaj to pomeni), sem začela teči. Ker sem imela energije za prodajat, sem se odločila, da bom šla na daljšo razdaljo in sicer na 8 km. In tekla sem in tekla in ker sem se odločila pobrati, sem v sebi čutila zadovoljstvo, čeprav je pred pol ure deževalo. Čutila sem srečo in si zraven še vsake toliko kakšno spodbudno misel (v mislih) izrekla. Rezultat? Pretekla sem celo progo in proti koncu, ko je manjkalo še enih 400 m do cilja, mi je en gospod rekel "Bravo" in hkrati pokazal to misel z roko - palec navzgor (kot pri Rimljanih). Pred tistim trenutkom sem imela v svoji čebulčki spodbudne misli. ... Kako lahko ljudje čutijo, da se ti dogaja preobrat, pa čeprav lahko komaj opazen.

Zanimivo :)

Za vsakim dežjem posije sonce, prav tako za vsakim deževnim obdobjem je čas za suho, sončno dobo. ... Z nasmehom naprej.