Saturday, January 29, 2011

.. že dolgo nazaj..

Kar nekaj časa je že minilo, od kar sem nazadnje pisala. Zakaj? Hm.. tako je naneslo. Ko sem se vrnila, sem itak bila v oblakih, ko pa sem začela delat, me je pa prilimalo na tla. Kar mi ni bilo jasno, kako da moram sedaj kar od ponedeljka do petka v službo. In plaža? Kje je plaža? Kokos? Palme? Mivka? .... Čez čas sem se spet prizemljila, čeprav z mislimi še vedno tam, nekje.. Ne da mi tukaj ni lepo. Lepo je doma, doma je vedno lepo, ampak trenutno me še vleče naokoli. Raziskati, spoznavati, se učiti. Ogromno sem se naučila v mojem letu naokoli. Zgodovina, geografija, jeziki.
Novembra sem se odločila, no, pravzaprav sem se že maja meseca, ko sem še bila v Kostariki, da bom delala tečaj masaže. O tečaju sem povedala tudi Vesni in tako sva ga opravljali skupaj in tam spoznali en kup fajn bab ;) s katerimi se zdej dobivamo tedensko, da se malo zmasiramo in da tudi kaj ponovimo za izpit. Ja, izpit in to prav tisti velik velik. Tisti ta pravi pred državno komisijo. Tako da se trenutno kar ukvarjam z učenjem mišic in kosti ter tistih drugih reči, ki spadajo k masaži. In kdaj bo izpit??? .. v ponedeljek!!!!! aaaaaaa!!!!

Sej, tisti, ki me poznate, dobro veste, od kdaj sem si že želela te masaže :) V bistvu od 7. razreda OŠ, kar pomeni prevedeno v leta, 14 let! Halo! Pol mojega življenja!! Ma, nikoli ni prepozno ;)

Potem pa je za novembrom čas kar bežal in prišlo je novo leto in z njim Anna iz Norveške :) Wa! To je bilo Novo Leto! Jaz, Jakoba, Anna, Vesna, Peck, Robi, Nešo!! Klapa zakon! Imeli smo se super in tam je padla ideja, da bi Anna prišla na Kubo, ko bi z Vesno bile tam in.. Kot vse kaže, bom za moj rojstni dan letos na Kubi nekje z mojima prijateljicama! :) No, bomo počakali še malo in ko maj prišel, bomo videli, kako in kaj ;) (namreč moj r. dan je maja)


Bo zaenkrat dovolj pisanja, ker sem padla iz forme. Še vedno ostaja moj način pisanja na tem blogu "piši kao što govoriš", tako da prosim nič lektoriranja. Moj tata je vedno rekel: "Le čevlje sodi naj kopitar." ;)



Pa da vam nekaj razkrijem :) .. kmalu kmalu bo blog spet zaživel, z novimi