Wednesday, February 16, 2011

Kako naprej

Zakaj tak naslov.. hm.. nekaj sem morala napisati, hkrati pa je to to. Kako naprej. S čim? Bu.. z vsem, pri vsem... Zanimivo je to, da mi je bilo leta 2005 popolnoma jasno, kako bo moje življenje izgeldalo.. In zdej? A je tako, kot sem si ga predstavljala? .. Hm.. niti ne. A je to slabo? Ne, zakaj bi bilo.. je le drugačno.
Vedno več otrok dobiva ta blog in na momente me to dejstvo kar zadržuje pred pisanjem. Potem si pa rečem.. Halo, a je mogoče kaj čudnega na tem blogu? Niti ne a ne.. razen mojih potovanj niti ni ničesar. Ni kaj preveč zasebnega življenja omenjenega niti ostalih reči. Tako da :) Vi kar berte moje štorje, se boste še kej naučili iz njih ;)

Hja, začela sem razmišljati, ali bi se kako dalo unovčit ta blog.. ne vem.. oz znanje, ki ga imam in izkušnje.. nekako, da bi lahko dobila tudi kaj denarja iz tega. Tu imam že kar nekaj materiala in s tem FUL ur zanimivega branja + slike. Malo raziskujem po netu, kaj bi se kaj dalo.. A ima kdo še kak predlog? Sprejemam ideje.. evo, natečaj odrt.

Potem je še to sedaj.. Let že imam.. oz jih imam.. med tem grem tudi za 2 tedna v mojo Kostariko.. A..... Ne bo isto, kot je bilo prej.. itak da ne.. sprememba je.. pač tako je.. Mogoče pa se en dan še vse obrne, mogoče ne.. ma kakorkoli, vse se zgodi s svojim namenom in vse se zrihta tako, kot se mora.. prej ali slej. Potem bo sledila Kuba, Jamajka, Dominikanska republika, malo Miamija in potem malo v smeri zahod ZDA. Upam no, da se bo vse to izvedlo in da ne pride kaj vmes. Pismo.. sej Lonely Planet bi me lahko plačeval, da bi potovala in da bi poročala. :) Ej, po pravici povedano, bi jaz marsikar spremenila in dopolnila v tem LP, kjer je opisana Costa Rica... Mi casa.. Pura Vida.

U ja.. imam idejo.. pravzaprav izziv in sicer ta, da napišem knjigo - ben ja, niti ne prave knjige z nova, ampak dat zapise iz bloga vse na kup, malo pregledat in popravit, če sem se kje zatipkala, ma v glavnem slovnično oz neslovničnost pustit tako, kot je.. Ma dej, sej če spremenim to, moj blog zgubi ves smisel :) A ni tako?
In kaj me zavira pri pisanju te knjige? Ufff.. le če bi vedli, kolk je meni težko začet s tem pisajem.. skor ne morem, ker vse podoživljam in v bistvu... ni lahko... Ma bom probala, da ne bodo samo ostali neizvedeni projekti in želje, zamisli.. Torej na delo? Alo, gremo sedaj ;)