Saturday, March 3, 2012

Tek

Že nekaj časa nazaj, medtem, ko sem tekla, sem računala... 3x9 = 18. Upoštevati je treba, da sem bila utrujena in da sem komaj čakala, da pritečem na cilj. Zakaj 3 krat 9? Ja.. en standardni krog, ki ga tečem, je tam približno enih 9km. .. računala pa sem, koliko pribljižno bi morala tečt, da bi imela eno dobro razdaljo.. da bi bila kolkrtolko pripravljena na mali maraton. In ta 18 je kar ostala zakoreninjena v moji zavesti, da trije krogi bi bili 18km. ... Ma še dobro, da sem študirala matematiko ne! :) ... Potem pa sem si včeraj rekla, da pa grem ene 3 kroge tečt.. ampak ne tako dolge (progo sem malo spremenila) .. in sem spet računala... če trije uni krogi znesejo 18km, potem bodo ti, ki jih bom danes, ravno ene 16, max17km. In.. nakar že skoraj ene pol ure pred koncem ugotovim, da 3x9 ni 18, ampak 27 in da bo tako moja proga bila blizu 20km!

V lgavnem.. tekla sem brez kakih problemov, le da sem se na približno 7km ustavla in malo raztegnila, da so noge ble spet pripravljene tečt. .. mm.. jz tečem z enim pasom, ki ima gor nastavke za flaške. Tako sem si vzela 2 flaškici (mislim, da so po 200ml) in eno kozičko z medom. Ja.. se dopam :) Med mi je pravi dopping in pomaga :) Ma.. ker sem tolko tekla, mi je vode zmanjkalo. Ja.. kje je že kdo videl mene, ne da bi imela kako flašo vode s sabo?? :) In tako sem ustopila v cvetličarno.. mmm.. kako je dišalo po vrtnicah in drugih rožah :) Hm.. jaz sme vohala vrtnice, ma lastnica cvetličarne je verjetno vohala mene :) In še dobro, da sem ustopila v cvetličarno, da je vsaj malo prekrilo moj "športni" vonj :) Teta mi je napolnila obe flaškici in že ker sem bila tam, sem jo prašala, kako je treba ravnati z vrtnicami.. namreč.. moje 2 sta kar nekam bogi, od kar sem ju pripeljala domov  :|  Tako sem imela vodo, počitek in še nasvete, kako delati z vrtnicami. Tekla sem naprej in ko sem bila že res par km pred ciljem, sem se ustavila, da se še enrkat raztegnem. Tam je tudi en mali kuža, ki me verjetno že pozna po glasu, ker se prav vsakič tam ustavim in ga pobožam. :) Kolk je lušn!! :) (danes ga grem kar tako pogledat ;) ) ... Maa :) česa vse ne vidiš v teh 2h+, ko tečeš :) Ena pupa.. uštimana v nulo, res.. barvno usklajena.. .. ma, jaz sem samo gledala.. :) gamaše pri 20°C?!  Že res,da imiđ je imiđ, ma pej prou kuhat se tudi ni treba :) Ma ben.. če paše njej :) .. sam meni je blo smešno :)
Za tem pa sem le potem pritekla na cilj in.. Ponosna sama nase! :)

No, na FB sem že napisala, da če kdo nima kaj delat 25.3. (nedelja), sva z Majo vpisani na kraški mali maraton. E ja.. 21km.. baje hribčkiin dolince, kar pomeni, da bo kar naporno.. ma v glavnem, če kdo nima kaj delat, lahko pride spodbujat ;) Če pa nihče ne pride, zastopim.. ;) Ma, boste zamudili moj prvi mali maraton in to, da mi boste lahko čestitali kar tam takoj ;)
(kira promocija zdej :) ).. V glavnem, še enrkat.. če nimaSte kaj delat v nedeljo dopoldan (mislim, da tečemo dopudan), pridite do Sežane al tja nekam ;)

No comments: