Saturday, May 28, 2011

Annin zaden dan v Havani

 
Prispele sva v Havano direkt pred dom.. no ja.. tam, pri Ramonu, kjer smo že bivale na začetku. Ampak.. ker sva bili lačni, sva kar z ruzaki šli še ene 3 bloke naprej na pico.. na eno izmed tistih malih placov, kjer se prodaja pica na ulici. Njami!  ..in potem k Ramonu (če je kdo pozabil, to je lastnikovo ime).. ko smo potrkale, sta naju pričakala oba Ramona (namreč še si je Ramon.. on dela pri tatu itak).. Ta malega bom klicala junior ;) Ramon mi je začelel vse najboljše in mi dal rum :) Rekel je, da naj se gremo razložit, da potem nazdravimo. Junior je še prinesel vrnice v flaški. :)   .. ma.. prou lepo je dobit toliko pozornosti, ko maš rojstni dan :)  


... bi dala kako sliko, ma so bile narejene s fotoaparatom od Anne...

Preden sva zvečer šli ven, sva šli še enkrat na pico na isti kraj in itak so se naju spomnili.. jim je kar šlo malo na smeh.. in naslednji dan, preden je šla.. spet tam na pico in.. takrat pa so se res začudli in se smejali :)

Tako je Anna šla in... pozabla telefon na nočni omarici... še dobro, da je Ramon mel telefon od taksista in tako smo zrihtali, da so prišli nazaj in tako je Anna šla domov s svojim telefonom.




Havana... kar tako malo.. na splošno

Havan je glavno mesto, itak.. sej to se ve, ne.. Mesto je ogromno, veliko je ps ps.. med seboj se tako kličejo.. ps ps, guapa, taxi it itd..
Sicer je mesto ful lepo in zanimivo... povsod so slike Che Guevare, povsod so napisi.. kot po veli Kubi.. ogromnoporpagande na vsakem koraku.


1 comment:

Alenka said...

"iDefendemos el socialismo!"
"iViva Cuba Libre!" :))