Sunday, August 9, 2009

Na barki, 8. julij 2009

E ja, na barki.. vse več izrekam stavek, "še zadnjič za letos"... Hard... Po svoje kar ne morem verjetni, da grem za toliko časa... Ampak, to bo dolična izkušnja :) No, pa da nadaljujem z začetim in če je naslov barka, naj se o tem tudi piše. ;)

Dobili smo se pri Sebotu in šli na barko in.. pač vse po regulci in ko je Marko šel postavljat jadro ali ne vem že zakaj je bil tam spredaj, sem rekla, "Dej dej, padi v vodo, da bom imela kaj za napisat na blog." :) In v tistem jaz ustanem, da grem ne vem že kaj iskat v notranjost in... odleti una blazina (prešita za na plažo, ki se tko lepo zloži kot harmonika.. sej veste, za katero se gre ;) ) v morje :-| Evo, pa smo reševali blazino :) in to uspešno ;)
No in sej veste, če se hoče, da barka ne leze nikamor, se vrže sidro, je tako :) In to je Marko tudi naredil. Ko smo teli se odsidrat in šel vlečt sidro, ampak.. hm.. ni šlo.. In kaj je ostalo drugega, kot da Sebo z masko in plavutkami skoči v vodi in gre malo pogledat, kaj in kako pod vodo s sidrom in.. Ja, baje da Marko ni prav zrihtal tisto sidro in se tako ni prav odprlo - posledica, se je nekako zataknilo.. bu.. :) V glavnem, pole je kapetan Bebo vse zrihtal in.. Se vozimo in vozimo do tiste boje, kjer je parkirana ta mala barkica, s katero se pride do kopnega.. in Seba lepo odveže ta malo barkico, prime njeno vrv, jo vrže na to barko, na kateri smo vsi bli in.. fali... in vrv gre lepo v vodo :) :) Ni blo druge, kot da gre še ernkat v vodo :)

No ostalo je šlo vse nromalno brez kakršnih zapletov ;) Vidla sem eno tko lepo mucko in bi kar mela eno malo mačkico.. ma ko pridem nazaj, jo bom mela ;) In še s Sabino in Sadnijem smo se potem vidli, tko da je bil dan prav lep in.. počasi se že res pripravljam na odhod. Letos ne bo nobene poslovilne žurke, ker se mi je po svoje ne da rihtat in raje tako, vsake toliko, koga vidim.. Sej če bi imela kak večji plac, bi jo verjetno organizirala, tako pa.. stanovanje.. sej vemo ne.. Tako da jaz bi rada mela hišo in plac za žure v njej. En mali plac, kjer lahko vrtiš muziko in v katerem ti ni treba pazit preveč. No ja, ma to nima zdej nobene veze z barko, zato bom to razmišljanje kar zaključila ;)

No comments: