Thursday, August 6, 2009

Na potepu s tatom

Uni teden sva se s tatom odpravla na 2 potepa. Prvi je bil malo krajši, ker ni bilo toliko časa. Šla sva do slapa Kozjak. Ful je lepo.. res.. ma sej veste in če slučajno ne veste, imate dober razlog, da greasta tja na en sprehodič. To je pri Kobaridu in samo kake pol urce stran od Kobarida ;) Tako da, kar veselo na delo oz na noge ;)



In potem sva šla še na drugi izlet.. in evo. Odpravla sva se do Trente, kjer sva se itak ustavljala ob Soči ves čas, potem pa čez Vršič (spodaj je dokaz) parkirat avto. In.. itak, ker še nikoli v svojem življenju nisem božala ovc, sem to morala poizkusiti in kaj sem ugotovila.. ej, ful so mehke, pa volno imajo na sebi.. kdo bi rekel a :) hahaha :)



In itak, kam drugam prispeš, ko se iz Vršiča spuščaš.. Ja v Kranjsko Goro ne :)


Pa potem??? Na vzpon na velikanko v Planici. Sam ej, dobri so tisti fantiči tam, da letijo iz te gore ej..
Pa potem sva opazila, da je ohcet in to na tak način, kot je meni všeč.. E ja, sedaj sta 2 možnosti, kako bi se poročila.

1. ali grem na kak otok in se tam poročim
2. tako na prostem

Sam.. ahm.. za se poročit, bi rabla met kandidata :-\ Hja.. no, bo že prišel pravi mimo. Mam celo malo v mislih predstave, kaj vse naj bi bilo vključeno.. pa dekliščina tudi.. sam.. poroka brez ženina ne gre, tako da..


No, potem sva šla še do Ljubljane in domov. Skratka, vse je ostalo celo.. majica, hlače :) Je pa res, da od takrat naprej imam vedno s seboj rezervo za se oblečt. ;)

No comments: