Monday, June 20, 2011

Canyoning!

Mama mia, kolk je blo fajn!

Da začnemo kar od začetka, kot se spodobi in najprej opravičilo.. ta post bo spet brez slik. Zakaj.. ker moj fotoaparat ni vodo-odporen.

Torej, ob 7h sva se z Gustavmo že odpravla na pot na glavno ulico, kjer sva mahala z roko z namenom, da bi se GuaGua ustavla. (minibusiš oz minivan) čez enih 15 minut smo že dobili prevoz in v ne vem večkolkem času smo bili v Puerto Plata, kjer so nas teli peljat.. kar ta isti guagia direkt do slapov.. ma ja itak.. za ful ful keša.. ma, kaka je razlika, al grem na redni gua gua al plačamo svojga privat za 15x preveč denarja??? Tako da se nisva odločla za privat in smo šli na regularnega in zlo hitroprišli. Hodili smo še kakih 500m in prišli na vhod. Vzeli smo največje možno število slapov in šli na pot.. jaz v kopalkah po gozdu.Halo.. še nikoli kej tazga.. po bošku v adidaskah in bikinkah! :) Ben, še dobro, da smo mogli met rešilni jopič in čelado.. tako se nisem čutla tko naga :)

Vodič je skoraj da kar tekel pred nami in mi2 sva sopihala za njim. Marija, ku je šel hitro! Po 1 uri pa se je le ustavil in rekel, naj počakamo.. šel je bolj notri med drevje in jz sme rekla Gustavu,.. zdej.. al je šel na wc, al pa nam bo prinesel kako sadje in... Ni šel na wc!!! :) za naju je imel banane in mango :) juppi :) pa je bil zajtrk frišen, že ker nisva neč jedla zjutraj.. ma.. mi2 sva se lotila jest in uni, Buco mu je bilo ime, je začel spet šprintat... aaaa.. ma ku čem jest mango in hitro hodit??!! Ma, je kar uspelo.. tako da prav hmali.. po več kot 1 uri hoje, smo končno prispeli do prvega mesta, kjer smo imeli za skočit.. Splezali smo na skale in.. Gus je takoj skočil, jz pej.. boječka.. sem rabla cel samogovor v slovenščini :) ma pole, ko sem v prvo skočila, je bilo super ;) in sem šla še enkrat.

Potem pa se je zabava samo še stopnjevala ;) Skoki iz slapov in spusti kot po toboganu!!!
Če koga zanima, kako zgleda, si lahko pogleda na google.. vtipkajte 27 Charcos.

V glavnem, super! Hm.. sam zgeldalo je, kot da bi bila soča! Isto, podobno in.. hm.. kar malo sramotno, da sem šla prvič na canyoning v tuji državi, ko pa imamo doma v Sloveniji ful tega.. ben.. zdej vsaj vem, da se splača ;) in da bo treba it pogledat tudi k nam v Trento, kako pa kaj ;)

Zvečer pa... Ker je bil zaden dan od Nestorja (Venezuela), smo mogli kej bolšega skuhat in.. počistli smo hladilnik in naredili takos ;) Njma njam njam.. ma zdej, ko je šel, zdej spet dieta. :) Jz in on sva bla tista, ki sva po večini kuhala. Tako da.. :) zdej se lahko spet lotim malo manj jest :) oz mal več sadja in zelenjave in manj takosov in pašte ;)

Srečno pot Nestor! ;)

2 comments:

Jaka Stergar said...

O KKO ZANIMIVO TO MORM PA JST PROBT NO UGLEVNM SE VIDI DA UŽIVATE UČITLCA ;)

Ana said...

Super je blo!! Škoda le, da nismo imeli vodo-odpornega fotoaparata..