Wednesday, July 9, 2008

LONG PALM (Night off)

Za ta dan je bilo planirano jadranje.. mhm :( je odpadlo zaradi premočnega vetra, v zameno pa smo imeli žur. :) Jp, pravi AMRIŠKI ŽUR.

En izmed counselorjev ima počitniško hišo blizu kampa.. se ne znam predstavljat, kolk dnarja je treba za hišo na tem področju.. v bisvu moreš bit kar precej bogat, za si kaj tazga privoščit. Hiša je pa v ameriškem stilu in HUGE :) Vsi imajo velike avte, tudi evropske.. mislim, tem ne manjka dnarja. .. no, pustimo to :) Večji del žura se je dogajal v kleti, kjer smo igrali raznorazne igre za alkohol. Ja, tko je tu. Aja.. pa folka je blo FUUUUUL.. no.. igrice bom opisala kdaj drugič s pomočjo slik. Jp, sem pozabla fotoaparat v kučici, tko da si ne morem pobrat slik na laptopa.

Se je pa zgodil en fight med Lauren in Alexis. Lauren je bla "ful pametna" in je rekla Alexis, da je kot iz risank in da je podobna F. Castro-ju (ne vem, kako se prav napiše).. potem je blo še par takih primerjav, na kar je A. pobesnela in ji povedala v fris, kar si o njej misli.. in sicer, da je "beč". Ja.. je bilo kar razburljivo,s am pol so se pohladile in je šlo vse lepo naprej.
Sam so pa zabavni ti američani. Ena izmed iger je beer ponk :) To je različica pink ponka, kjer cilajš kozarce nasprotnika.. ja itak.. pije se piva oz kaj drugega.. večinoma pa piva.

Aja, pa nazravljali smo z "na zdravje" namesto s "čirs" :) No, ni bilo ravno na zdravje, ampak bolj "nazravje" :)

Ojoj... da ne govorimo tem, da smo proti koncu žura iskali A. (ne mene) po celi bajti :) In kje jo najdemo... spat na WC školjki.. ja ej, Marko, sej ti veš, kako :) hahah :)

Aja.. pa še to.. ta bajta ima itak kar nekaj spalnic.. tako da je vsake toliko kdo med žurom zmanjkal. :)

Kako slikco iz žura bom dala kak dan kasneje, tako da boste lahko videli, kako izgleda igranje beer ponk-a :)

Za jutri, če ne bo spet odpadlo, pa je napovedano smučanje na vodi za nas counselorje :) jeee, spet sem jaz na vrsti za night off, tako da bom lahko šla. :) Sej nas kar večina želi it.

Aja, pa Keith je poskušal brat v slovenščini :) JE ratal skori cel žur iz tega :)

No comments: